Krant digitaal lezen? Dat is maar niks

Alhoewel veel mensen digitaal zijn ‘geworden’, blijf ik persoonlijk erg veel interesse hebben in het lezen van een papieren krant. Veel mensen bekijken het nieuws via apps, internet sites en meer van dat soort dingen.

Maar dat is niet altijd voor iedereen zo leuk. Persoonlijk vind ik lezen op een scherm gewoon niet prettig. Het doet zeer aan mijn ogen. Daarnaast geeft het gewoon een ander gevoel.

Neem nu bijvoorbeeld de zaterdag. Als je dan de krant gaat lezen dan zet je een lekkere kop cappuccino, en ga je in alle rust de krant lezen aan de eettafel. Althans, dat is wat ik doe. Als je dan met je mobiel of je tabel moet gaan zitten lezen is dat gewoon een compleet ander gevoel. Ik denk dat meer mensen het met mij eens kunnen zijn over dit.

Laatst heb ik een proefabonnement Volkskrant besteld via een website. Ik was wel weer eens toe aan het lezen van een goede krant die gewoon van papier was. Vooral op zaterdag was is dit toch echt gaan missen. De Volkskrant had ik enige tijd geleden opgezegd om wat euro’s te kunnen besparen per jaar. Maar ik ben er nu wel achter dat dit niet iets is waar ik op wil besparen. Ik erger me kapot aan die kleine schermpjes.

 

Bestellingen via Zalando met korting bestellen

Een webwinkel die vrijwel iedereen kent is Zalando. Ze zijn erg bekend geworden met de (irritante) reclames op de televisie en radio. Het heeft wel voor ze gewerkt. In Nederland is de winkel zeer populair, en de kans is groot dat iemand in uw familie er wel eens iets besteld heeft. De webwinkel specialiseert zich naast schoenen ook in dames- en herenkleding.

Webwinkel bestellingen

Dat is prettig omdat u zo uw garderobe kunt vervangen met slechts 1 bestelling in dezelfde webwinkel. Ervaringen op het internet zijn overigens ook grotendeels positief. Natuurlijk kan niet altijd iedereen tevreden zijn, maar de positieve ervaringen overstemmen de negatieve ervaringen.

Coupon kan korting opleveren!

Als u iets gaat bestellen op het internet, dan kunt u altijd even zoeken naar een couponcode. Hiermee kunt vaak veel geld besparen, en het is gratis. Een zoekopdracht via Google geeft vaak al veel weer. U kunt bijvoorbeeld kijken op coupon websites, deze specialiseren zich in het verzamelen van deze codes. Soms zal de code niet werken, maar vaak ook wel. Probeer er gewoon een aantal uit, en u zult zien dat u een goede kunt vinden. Meer info op: http://www.reviewspot.nl/zalando