Yoga zorgt voor ontspanning

Yoga is over komen waaien uit Amerika (wat niet?). En wordt ook in Nederland steeds populairder. De bladen staan er vol mee, en het begint zo ongeveer gemeen goed te worden om lessen te gaan volgen. Veel vrouwen en mannen doen dit dan ook. Het is enorm leuk om de lessen te volgen. Naast goed voor je lichaam is het ook gewoon enorm gezellig tijdens de lessen.

De spieren los maken

yoga in Rotterdam

Helemaal ontspannen na de Yoga lessen!

Er wordt eerst begonnen met een warming up. Zo worden alle spieren losgemaakt, en wordt je voorbereid op het echte werk. Zo weet je zeker dat de yoga oefeningen die je doet goed voor het lichaam zijn. Ze maken je lichaam soepeler en en zorgen voor veel ontspanning in je leven. En dat zul je waarschijnlijk nodig hebben. Want veel dingen die wij tegenwoordig doen zorgen voor veel stress in ons lichaam. En dat wil je voorkomen. Want teveel stress kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn, een verminderde concentratie en zelfs andere ziektes. Stress moet je dus proberen zoveel mogelijk te vermijden.

Yoga & ontspanning

Met yoga oefeningen is dit allemaal mogelijk. In de lessen wordt je natuurlijk geleerd om meer ontspanning te krijgen door de juiste oefeningen, maar er wordt ook aandacht besteed aan je ademhaling. Erg belangrijk tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Maar ook is de ademhaling belangrijk wanneer je met je dagelijkse activiteiten bezig bent. Door de juiste ademhaling kun je stress voorkomen. Bij YOGA Rotterdam wordt er veel aandacht gegeven aan ontspanning, ook nadat de lessen afgelopen zijn. Zo kun je stress in je lichaam herkennen en er naar handelen met de juiste yoga instelling.

Leuke groep is

Als je van plan bent om lessen te gaan volgen, wil je natuurlijk een leuke groep en goede oefeningen krijgen. Vaak kun je al eerste les gratis kennismaken (of tegen een kleine vergoeding). Zo kun je kennismaken met de groep en de instructrice. Als je al ergens anders yoga lessen hebt gevolgd dan ken je de oefeningen wellicht al. Ben je helemaal niet, dan zul je merken dat yoga enorm leuk is! Bekijk ook: http://www.dansenyoga.nl/zwangerschapsyoga-rotterdam